Menu
Sepetim

Blog RSS Feed

Sepetim

23 Nis Bir Bakısta Ultrasonik Teknoloji ve İslevler
0
Bir Bakışta Ultrasonik Teknoloji ve İşlevlerEndüstriyel uygulamalarda, ultrasonik sensörler yalnızca güvenilirlikleriyle değil, aynı zamanda muazzam çok yönlülükleriyle de karakterize edilir. Ölçüm prensipleri neredeyse tüm koşullar altında güvenil..
23 Nis RFID Hakkında Sıkça Sorulan Sorular (SSS) (Bölüm 1): Genel Sorular
0 2
 RFID  Hakkında Sıkça Sorulan Sorular (SSS) (Bölüm 1): Genel Sorular1. RFID Nedir?RFID, "radyo frekansı ile tanımlama" anlamına gelir ve nesneleri veya insanları otomatik olarak tanımlamak için radyo dalgalarını kullanan teknolojileri ifade eder...
23 Nis Veri Matrisi Konumlandırma Sistemi PXV'ye karşı PCV-Fark Nedir?
0 2
Veri Matrisi Konumlandırma Sistemi PXV'ye karşı PCV-Fark Nedir?2011'in başlarında, Pepperl + Fuchs, PCV mutlak konumlandırma okuma kafası olan ilk Veri Matrisi konumlandırma sistemini piyasaya sürdü. Bu 2-D kamera sistemi, milimetre altı çözünürlük..
23 Nis İyi Bir Guc Kaynagı Hangi Ozellikleri Tasımalıdır?
0
İyi Bir Güç Kaynağı Hangi Özellikleri Taşımalıdır?Mayıs 6, 2018Birçok kişi pano tasarımlarında güç kaynaklarını önemsemez veya en ucuz ürüne yönelebilir. Oysaki, panolarda en büyük arızaların temel kaynağı kalitesiz güç kaynağı kullanılmasıdır...
23 Nis WAGO 221 Serisi Çok Amaçlı Buat Klemensi
0 10
HIZLI, KOLAY VE GÜVENLİWAGO 221 buat klemensi, merdiven tepelerinde ince kabloları sıra klemense takmaya çalışıp vidalamayla boğuşmamak için herhangi bir alete ihtiyaç duymadan tüm kabloların (tek damar, çok telli, çok damarlı) kolaylıkla bağlanı..
Gösterilen: 1 ile 5 arası, toplam: 5 (1 Sayfa)